Skrota bilen

Atracco i Mönsterås är en del av Atracco Group och vi tycker att det ska vara enkelt att skrota bilen. Därför kan du med enkelhet lämna in din bil hos oss på Västra Oknebäcksvägen 7 i Mönsterås, vi hjälper dig och tar hand om hela skrotningsprocessen. Det är helt gratis att lämna in din bil för skrotning hos oss och du kan känna dig trygg och säker med att processen utförs på ett korrekt sätt. Om någon annan ska lämna in din bil till oss för skrotning så krävs det en fullmakt, du hittar en mall för en sådan fullmakt längre ned på sidan. Vi har lång erfarenhet av att skrota bilar så du kan vara säker på att det görs på ett korrekt sätt både gällande avregistrering och miljöriktig skrotning.

Om du inte kan köra din bil till oss för skrotning och t.ex bor i Kalmar, då kan du enkelt beställa hämtning av bilen. Detta gör du genom att fylla i formuläret på Dinskrotbil. Att skrota bilen hos oss är säkert. Avregistrering av fordonet sker automatiskt och det som återstår av skatten på bilen återbetalas. Vänligen notera att du behöver ha del 2 av registreringsbeviset för att få din bil hämtad, detta beställer du lätt på Transportstyrelsens webbplats eller via telefon på 0771-252525. Du kommer innan hämtning av fordonet att bli kontaktad av vår kundservice för avstämning. Vi är en bilskrot som är auktoriserade av Bilproducenterna och medlem i Bilretur, bilproducenternas mottagningssystem för skrotbilar.

Har du ytterligare frågor eller funderingar kring bildelar så tveka inte att kontakta oss på det sätt som passar er, kontaktuppgifter hittar ni längst ner på sidan!

 

Du kan hitta användbara länkar när det är dags att skrota bilen nedan.

Avregistering Transportsyrelsen

Transportstyrelsen avregistrering »

Beställa registeringsbevis

Transportstyrelsen registreringsbevis »

Du hittar en mall för fullmakt som kan användas om någon annan ska lämna in din bil nedan.

Fullmakt